KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Body SDS terapeut i København

Body SDS i København –  Uddannet Terapeut

Body sds er en behandlingsform, der skaber “rum” for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan. Behandlingen er rigtig effektiv til at hjælpe med de gener, som det moderne menneske kan have i dag, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

En behandling er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Body sds behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Hvem henvender behandlingen sig til?

Behandlingen henvender sig til alle uanset alder og fysik, og behandlingen har rigtig god effekt på at afhjælpe blandt andet følgende symptomer:

Fibromyalgi

Nakkesmerter

Gigt

Musearm

Migræne

Iskias

Piskesmæld – Whiplash

Tennis eller Golfalbue

Spændingshovedpine

Hvordan foregår en behandling

Når du kommer ind til første behandling, starter vi med en kort samtale, hvor du fortæller om din problemstilling. Dette er min indfaldsvinkel til behandlingen, hvor fokus er på, at arbejde med behandlingen ud fra dig og din krop.

Efter samtalen starter selve behandlingen, hvor du vil ligge behageligt på ryggen med et tæppe over dig. Jeg starter med muskelafspænding, der sætter gang i lymfesystemet, som er afgørende for at kroppen senere får fuld udnyttelse af massagen. Behandlingen fortsætter med pulserende massage af kroppen, og efter behov vil der evt. indgå let frigørelse af led.

Under behandlingen vil jeg guide dig i at bruge åndedrættet på en måde, som gør det nemmere at nå dybere ind i spændinger, og åbne op for dit energisystem. Har du blokeringer i rygsøjlen, som der er behov for at arbejde med, bliver disse frigjort ved at manipulere ryg og bækken. Som afslutning på behandlingen, har vi en kort samtale, hvis der er behov for dette. En behandling varer typisk 50-60 min. Da vi går effektivt ind og arbejder med spændinger i muskler og led, kan der efter behandlingen forekomme ømhed. Dette er helt normalt og kan sammenlignes med en omgang sund motion.

Læs mere om behandlingen

Behandling for gravide

Gravide og nybagte mødre har stor gavn af behandlingsformen som graviditetsmassage, da kroppen er udsat for stor belastning under graviditeten. Lifebalance anvender med omhu teknikker lært på sin uddannelse som body sds terapeut og har i sær fokus på de udfordringer, der kan være forbundet med en graviditet, såsom bækkenløsning, vand i kroppen eller smerter i ryg og lænd etc.

Læs mere om gravidmassage