KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Behandling af angst

Behandling af angst

Angst er i mange tilfælde en ganske forfærdelig følelse, der kan variere i styrke og som findes i forskellige former. I Danmark er der ca. 400.000, som lider af angst. Og ud af disse er der mange, som får medicin og få heldige, som får tilbudt samtaleterapi. Medicin kan være nødvendigt, da det kan dæmpe symptomerne, men det kan ikke kurere angst. Samtaleterapi kan også have en god virkning, men da angst er en kropslig følelse, skal behandlingen af angst tilgås via kroppen.

Årsagen til, man får en angstlidelse, kan være mangeartet. For nogle mennesker bunder angsten i en traumatisk eller voldsom oplevelse (fysisk og/eller psykisk), mens årsagen for andre kan virke diffus. Årsagen skal dog næsten altid findes i negative mønstre, oplevelser og/eller fortrængte minder, som vi kan arbejde med i behandlingen.

Jeg har stor erfaring med behandling af de fleste former for angst, som overordnet kan inddeles i 6 kategorier:

 

– Generaliseret angst

– Social angst

– Sygdoms- og dødsangst

– Pludselige angstanfald

– Tvangstanker og -handlinger

– Posttraumatisk stress

Når du kommer til behandling hos mig, møder jeg dig, der hvor du er. Jeg skaber et trygt og fortroligt rum, hvor der er plads til dig og alle dine følelser og tanker. Jeg har stor erfaring med behandling af angst via kropsterapi, og bruger også min terapeutiske, coach og NLP-baggrund til at hjælpe dig via samtale.

 

En kropsterapeutisk behandling er en kombination af dybdegående massage, akupressur, afspænding af muskler, åndedrætsteknikker og ledfrigørelse. (Antallet af behandlinger, man skal modtage, varierer fra klient til klient).