KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Iskias

Behandling af Iskias

Iskias er rygsmerter, der fra ryggen stråler ned gennem bagdelen til bagsiden af benet og foden. Iskias er faktisk navnet på vores 2 største nerver, der går fra lænden ned igennem baller og ben og helt ned til foden i hver side.

Der er forskellige årsager til smerter i iskiasnerven og det er blevet en fællesbetegnelse for smerter i området. Der kan være muskelinfiltrationer i sædemuskulaturen, diskusprolaps, infektioner og slidgigt. I Danmark har ca. 70 % af befolkningen forskel i deres benlængde og ca. 50% af dem er på over 5 mm. Når der er over 5 mm forskel vil ryggen begynde at kompensere og det kan have en funktionel betydning og give rygproblemer. Undersøgelse med iskias smerter viste af 80% havde strålende smerter ud i det lange ben. Behandlingen er en meget effektiv behandling ved iskias smerter.

Hos Lifebalance har vi rigtig stor succes med at gøre vores klienter helt smertefri efter behandlinger. Kombinationen af dybdegående massage og mobiliserende ledfrigørelse har rigtig stor effekt og varig virkning (antallet af behandlinger man skal modtage varierer).

En behandling er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser.