KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Migræne

Behandling af migræne

Migræne er kraftig ensidig, dunkende/pulserende, anfaldsvis hovedpine, som kan ses i alle aldersklasser. Migrænen er tit ledsaget af kvalme og/eller opkastninger. Der forekommer også overfølsom overfor især lys og lyd og det er derfor ofte bedst at søge hvile i et mørkt lokale.

Et anfald af migræne varer mellem få timer og max 72 timer. Årsagen til migræne er ukendt. Man ved dog, at blodkar udenpå hjernen udvider sig ved et anfald. Det er sikkert det, som frembringer smerterne. I ca. 80 % af tilfældene er migræne arveligt. Der er også faktorer som kan udløse et anfald såsom: forstyrrelser af søvn mønster, nogle fødevarer, stress og det hormonelle system. Man kan ud over at følge sin medicinske behandling også modtage manuel behandling i form af massage. Behandlingen er en meget effektiv behandling af migræne.

Hos Lifebalance har vi rigtig stor succes med at gøre vores klienter helt smertefri eller mindske deres migræne i antal anfald og dens styrke. Kombinationen af dybdegående massage og mobiliserende ledfrigørelse har rigtig stor effekt og varig virkning (antallet af behandlinger man skal modtage varierer). En body sds behandling er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser.