KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Musearm

Behandling af musearm

Årsagen musearm er ofte overbelastning af musklerne omkring albuen. Det kan enten skyldes ensformige gentagne bevægelser eller længerevarende fastlåst stilling med konstant muskelsammentrækning. Rent faktisk kan stress og kost også have en negativ effekt. Lidelsen ses hyppigst hos personer, der i deres erhverv udfører ensartet arbejde og bevægelser. Det kan også opstå ved forskellige former for idræt.

Generne skyldes vævsirritation (inflammation) i bindevævet, hvor musklerne hæfter på knoglen. Det er denne vævsirritation som giver ømhed og smerte.

Symptomer

Lidelsen begynder som regel gradvist med smerter i og omkring albuen som forværres ved brug af arm og hånd. Der er betydelig ømhed omkring knoglen på albuens yder- eller inderside. Efterhånden kan smerterne stråle op i overarmen og ned i underarmen og der kan komme en fornemmelse af svaghed i håndleddet. Behandlingen er en meget effektiv behandling ved musearms smerter.

Hos Lifebalance har vi rigtig stor succes med at gøre vores klienter helt smertefri efter behandlinger (antallet af behandlinger man skal modtage varierer). En behandling er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser.