KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Selve behandlingen

[rev_slider selvebehandling]

Indledende samtale

En behandling (massage) starter med en kort samtale, hvor jeg har fokus på, hvilke problemstillinger jeg skal arbejde ud fra. Som klient fortæller du om dine oplevelser og giver mig indfaldsvinkler til, hvorfor du vælger at få en behandling – det kunne være ”mine skuldersmerter går ud i pegefingeren”, ”Min lænd låser og gør meget ondt” eller “Jeg har problemer med maven og har svært ved at komme på toilettet”.

Selve behandlingen

Efter samtalen starter selve behandlingen. Du ligger på ryggen med et tæppe over dig. For at kunne gennemføre en god massage, er det bedst, at du udelukkende ligger i underbukser; men det er helt fint at beholde bh på, hvis du ønsker det.

Jeg begynder med at afspænde muskel- og senehæfter for at skabe en åbning til kredsløbet gennem lymfesystemets affaldssystem, så kroppen kan tømme ud igennem venerne. Dette er afgørende for, at kroppen senere får fuld udnyttelse af massagen.

Massage af muskel- og senehæfter har overrasket flere af mine klienter, da mange ikke er bevidste om, at de har så mange spændinger i kroppen. Jeg masserer videre ud på arme og ben med en fortsat let pulserende massage.

Der vil i behandlingen eventuelt foregå en let frigørelse af albueled, håndled, fingerled, fodled, knæled og lyske. Ved behov slutter jeg med en lettere frigørelse af nakken.

Åndedrættet i behandlingen

Fokus på brugen af åndedrættet er en af body-sds behandlingens store forcer – og som er med til at forene det fysiske og psykiske i kroppen. Jeg guider dig i at bruge åndedrættet under behandlingen, og jeg får på den måde nemmere for mig at nå dybere ind i spændinger, og jeg får på den måde nemmere for mig at nå dybere ind i spændinger – og der åbnes op for dit energisystem.

Frigørelse af ryggen

Den sidste del af behandlingen ligger du typisk på maven med hovedet hvilende let nedad og armene støttet. Jeg finder ud af, hvor blokeringerne langs rygsøjlen sidder og løsner disse. Når massagen af ryg og baller er færdig, er du klar til at få manipuleret ryg og bækken, hvis dette er nødvendigt. Igen bruges åndedrættet til at få frigjort lette af rygsøjlens led.

Afslutning

En behandling afsluttes med en kort samtale – hvis der er behov for det. Det skal siges, at hvis du som klient kommer med hold i ryggen, en kold skulder, en forstuvet hånd eller fodled eller et piskesmæld kan smerten ved behandlingen selvfølgelig være provokerende, men smerten afløses af velvære efter behandlingen.

Normalt føles et fantastisk velvære efter en behandling både fysisk og psykisk, og der vil sjældent være ømhed. Hvis der efter en behandling forekommer ømhed vil den kunne sammenlignes med den samme følelse som efter sund motion.