KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage

Det skal være en rar oplevelse at være gravid og blive mor – også selvom graviditeten og perioden som nybagt mor er en tid med store forandring både fysisk, psykisk og eksistentielt. At få graviditetsmassage giver god mening, fordi der under din graviditet sker store forandringer med din krop, din kropsholdning og dine muskler – derfor har du i virkeligheden større behov for massage under graviditeten. Regelmæssig graviditetsmassage bringer din krop i balance, forebygger sygdomme samtidig med, at massagen giver dig både fysisk og psykisk velvære.
Lifebalances graviditetsmassage er baseret på principperne bag body-sds behandlinger.

Læs mere om hvilke symptomer en body sds graviditetsmassage kan afhjælpe

Graviditetsmassage hos Lifebalance

Jeg blev inspireret til at specialisere mig, da jeg selv skulle være far og har de seneste år behandlet kvinder under og efter deres graviditet. I dag har jeg specialiseret mig i at behandle gravide med og uden graviditetsgener og gravide helt op til terminsdatoen. De fleste kommer desuden tilbage, når de har født. Jeg har en speciel graviditetsbriks, der gør, at massagen ikke bliver ubehagelig, fordi der er plads til både dig og dit barn i maven. Briksen gør, at du både kan ligge på maven og ryggen – også selvom du er højgravid. Behandlingen tager sit udgangspunkt i Body sds behandling og

Læs mere om body sds efterfødselsmassage

Hvorfor er graviditetsmassage vigtigt?

Rent fysiologisk stimulerer og regulerer graviditetsmassagen din krop, fordi massagen fremmer blod og lymfegennemstrømningen, så ilt og næringsstoffer føres mere effektivt til og fra dine egne væv og moderkagen. Rent mentalt giver massagen også mulighed for, at du kan forholde dig til de “nye” følelser, der er forbundet med graviditet. Massagen er som skrevet både forebyggende og helbredende i forhold til de gener, der kan være under og efter en graviditet, men massagen har også en anden vigtig funktion: Den giver dig velvære – og din velvære har direkte betydning for dit barns ve og vel i maven.

Læs om klienters oplevelser af gravidmassagen