KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Efterfødselsmassage

[rev_slider efterfodselsmassage]

Tid og velvære til dig selv

Graviditet og fødsel sætter sine spor – men de fleste spor kan langsomt fjernes gennem simple øvelser og med efterfødselsmassage. Der kan gå mange måneder, før din krop ”ligner” sig selv, men det er vigtigt at hjælpe kroppen på vej allerede kort tid efter fødslen.Har du smerter i kroppen efter fødslen hjælper efterfødselsmassagen, og du kan begynde med at få efterfødselsmassage kort tid efter fødslen – der er jo ingen grund til at gå rundt med smerter og gener, når du skal bruge tid på dit nyfødte barn.Tid til dig selv og velvære.

Efterfødselsmassage er baseret på principperne bag body-sds behandlinger. Under selve massagen vil du derfor opleve den som en seriøs og effektiv massage som afhjælper de gener du måtte have.

Gennem de seneste år har jeg masseret og vejledt kvinder, som har født. Nogle trænger til velvære og tid til sig selv, mens andre har gener efter fødslen. Efterfødselsmassagen tager naturligvis hensyn til, at leddene er løsere end normalt, og massagen udføres så blidt som muligt og med henblik på, at du føler dig tryg hele tiden.

Blogger Maria Lyngsø Hougaard har været på briksen efter sin fødsels og her kan du læse om hendes oplevelse:
http://mor-skab.dk/tak-din-post-gravide-krop/

Læs hvordan efterfødselsmassage har samme effekt som graviditetsmassage

Efterfødselsmassagen tager udgangspunkt i body sds behandling