KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Jordemoderen anbefaler

[rev_slider jordemoderanbefaler]

Hvad mener jordemoderen

Marcus behandlinger er meget respektfulde og professionelle overfor hans klienter og deres kommende barn. Jeg oplever ellers mange behandlere, som tror de ved alt efter en enkelt uddannelse og ikke har nogen særlig viden inden for graviditet, når de begynder at behandle gravide. Marcus har en basis viden fra sin 3 årige Body sds massage og bruger derudover forskellige teknikker i behandlingen fra Zoneterapi og Osteopati (5 årig overbygning til fysioterapeut), som han har taget kurser i. Derfor kan du også være helt tryg, når du går til behandling hos Marcus.

Samtidig mener jeg, at hans behandling er fantastiske for alle. Den kan gøre lidt ondt, mens den står på, da Marcus virkelig arbejder med de problemstillinger, der kan være i en graviditet og sørger for at skabe gennemstrømning til hele kroppen. Velværen er stor efter behandlingen. Som udgangspunkt arbejder han med nogle facetter, der gør, at jeg mener, det ikke kun er en fysisk massage behandling, men også en form for fysisk og psykisk forberedelse til fødslen.

Marcus’ mange års erfaring og evige lyst til at lære mere og blive endnu klogere på hans speciale for gravide og kvinder der har født, gør, at jeg med tryghed sender mine klienter videre til ham – og jeg har endnu ikke fået nogle klage over det!

/Rikke Bodenhoff, privat jordemoder.