KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Kostvejledning

Skræddersyet kostvejledning

Din daglige kost har stor betydning for din sundhed, dit overskud og humør. Kost påvirker dig på et fysisk og psykisk plan, og en god vejledning til små ændringer kan have stor betydning dig og dit velvære. Du kan få bugt med en oppustet mave og de overflødige kilo, du kan få mere energi og ikke mindst undgå livsstilsygdomme.

Selvom dine madvaner er sunde, kan de miste deres gode egenskaber, hvis du indtager dem ”forkert” eller på en uhensigtsmæssig måde. Kosten skal være varieret, og derfor er for store mængder eller ”forkert” indtagelse af de gode madvarer kan f.eks. forhindre en ordentlig fordøjelse. Det er også essentielt at din indtagelse af vitaminer og mineraler er tilstrækkelig.

Så uanset om du lever sundt, mindre sundt eller ikke sundt kan du drage stor nytte af min vejledning. Selv små ændringer i kosten giver dig gode resultater – og det er afgørende, at du får skræddersyet din kostvejledning, så dine mål bliver realistiske og kan gennemføres.

Lifebalances kostvejledning

Jeg er uddannet kostvejleder fra Institut For Optimal Ernæring og har flere års erfaring med at skræddersy vejledning i kost for elitesportsudøvere. Jeg tilbyder individuel kostvejledning til alle typer af mennesker, og jeg tager hensyn til dig, din dagligdag og dine behov, men kommer også gerne ud til større grupper for at fortælle om kost, kosten effekt og giver god råd til kostændringer.