KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Udrensning og faste

[rev_slider udrensning]

Udrensning og faste

At gennemgå et udrensningsforløb med faste er en proces, der renser din krop, dit energisystem og påvirker også din psyke positivt. Rent fysisk er det især tyk – og tyndtarm som hjælpes, men derudover udrenses alle organer og væv generelt. Alle kroppens celler har fordel af processen og fastens positive virkninger er bl.a. at immunforsvaret styrkes, giftstoffer fra mad forsvinder, kroppens tarmsystem og fordøjelse forbedres.

Udrensningsforløbet starter med, at du følger en bestemt kost, hvor der er madvarer og stimulanser som du skal udelukke i en periode. Derudover får du udrensende the i en periode op til fasten. Under selve fasten får du en unik udrensningsmassage samt grøntsagssafter og urter der støtter kroppens udrensning.

Efter fasten følger du igen kosten.

Selve forløbet

Først afholdes et møde for alle personer, som skal gennemføre et udrensningsforløb. Under mødet får du råd og vejledning og desuden modtager du et udrensnings- og fastekompendium med retningslinjer og opskrifter.

Selve udrensningensperioden og fasten forløber sig over 24 dage:

  • 10 dage med speciel kost som kaldes ”nedtrapningskost”.
  • 4 dages faste med saft og the. Desuden gives den udrensningmassage den ene dag.
  • 10 dage ”optrapningskost” – efter sammen princip som ”nedtrapningskost”.

I op- og nedtrapningsperioden vil kosten være hovedsagelig vegetarisk, og der vil suppleres med kosttilskud og teer, som er udrensende, og derfor hjælper og støtter kroppen i den udrensnings proces, den gennemgår.

Du vil under hele udrensningsforløbet have en “hotline”, hvor du har mulighed for at skrive eller ringe med spørgsmål eller andet.

Effekt af udrensning

Du vil opleve, at effekten af udrensningen er stor – både i krop og sind. Du kan få mere overskud i hverdagen, dine sanser skærpes, dine muskler kommer i balance, din forbrænding justeres og eventuelle gigt og hudproblemer reduceres.

Bemærk at få personer nøjes med selve udrensningen, og faster ikke – dette forløb vejleder jeg også i.

Hvorfor skal vi rense ud i kroppen?

Vi udsætter dagligt vores krop for forurening gennem indtagelse af fødevarer, der er fyldt med tilsætningsstoffer, sukker, kaffe, alkohol, tobak m.m. Gennem udrensning afgiftes specielt tarmsystemet og leveren, hvorved fordøjelsen forbedres, og næringsstoffer lettere kan optages i kroppen. Når fordøjelsen kommer i balance vil det være lettere for mennesker, der er overvægtige, at tabe sig, og på samme måde hjælper det undervægtige mennesker til at komme op på en mere normal vægt.

Alle voksne mennesker kan få en positiv effekt af udrensnings- og fastekuren, særligt mennesker med tarmproblemer som f.eks. forstoppelse og diaré, fordøjelsesproblemer som f.eks. oppustethed eller hudproblemer såsom psoriasis. Udrensnings- og fastekuren giver nogle ”aha” oplevelser og ender for mange med en livsstilsændring.

Bemærk du skal ikke faste hvis man er: gravid, ammende, barn, syg eller psykisk ustabil.

Individuelle forløb

Ved et individuelt forløb vil der under de 4 dages faste blive arbejdet med massage. Jeg vil fremme din udrensning mærkbart gennem massage af de 12 meridianer baner. Herved styrkes dit energisystem og store forbedringer af din krops smidighed kan indfinde sig. Man kan tilmelde sig enkeltvis eller 2 af gangen, men jeg vil altid have en snak med jer, før vi påbegynder forløbet.

Udrensning/Fastekursus på hold

Nogle gange om året afholder Lifebalance fastekursus, hvor der er mulighed for op til 25 deltagere. Kurset vil altid ligge over fredag, lørdag og søndag, hvor man tager hjem sidst på eftermiddagen/aften og mødes igen næste dag.

Under fastekurset er der være massage, hvor jeg guider jer til at massere hinanden. Desuden træner vi, afholder meditation og I kan udveksle erfaringer om sund kost og levestil.

Priser

Prisen på en faste er 4.000,00 kr. ved afholdelse af kursus med min. 10. deltagere og 4.900,00 kr. pr. person ved individuelt forløb.