KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Referencer fra behandlingen

Referencer fra behandlingen

Dette er en mulighed for gennem andres oplevelser at læse mere om behandlingen:

Jeg besøgte Marcus, da jeg i ca. 1,5 år har haft problemer med min ryg. Marcus kunne efter meget kort tid under første session, komme med en konkret problematik omkring min stå stilling som er med årsag til mine kontinuerlige rygproblemer. Det er nyt for mig, til trods for at jeg igennem 1,5 år været igennem 3 behandlingsforløb hos både kiropraktor samt fysioterapeut og løbende fået massage behandlinger. – Alle uden nævneværdig bedring.

Jeg har nu, efter blot 2 behandlinger hos Marcus, oplevet en markant fremgang og er i den bedste tilstand jeg har oplevet i 1,5 år.

Marcus kigger på det ” hele menneske ” og exceptionel god til at få afgrænset / behandlet det der er årsag til ens problemstillinger. Jeg kan give Marcus de varmeste anbefalinger.

Mvh. Martin Christensen

Jeg begyndte at gå i behandling hos Marcus på et tidspunkt, hvor jeg stadig sad fast i en dyb livskrise med angst og mange fysiske følgesymptomer.

Body-sds behandlingerne har løsnet op for spændinger i min krop og mit sind og hjulpet mig til at give slip på gamle traumer og indre konflikter. Gennem behandlingsforløbet har jeg langsomt, men stabilt givet mere og mere slip på min angst og fået mere og mere ro og livskvalitet.

Det er svært at sætte præcise ord på den måde, behandlingerne opleves, og den måde de virker på. Men jeg er ikke i tvivl om at, behandlingerne får fat i nogle meget dybtliggende og fastlåste spændinger og blokeringer, jeg har opbygget gennem mange år.
Behandlingerne er indimellem smertefulde, men ender altid med et udpræget fysisk velbehag; en omfattende fysisk og mental følelse af ro og anspændthed.

For mig har angsten givet sig mange fysiske og kropslige udtryk – og angsten var både en fysisk og en mental tilstand. Body-sds behandlingerne starter med kroppen, men det mentale følger med. Jeg tror, at for mig det har været en afgørende kvalitet, at body-sds behandlingerne arbejder med sind og krop i en sammenhæng.

Behandlingerne har været ledsaget af en løbende dialog med Marcus om min fysiske og mentale tilstand. Marcus er god til at lytte, coache og vejlede på en åben og fordomsfri måde, og han har givet mig mange gode input til mit arbejde med at slippe angsten og få livskvaliteten tilbage.

Martin B-P, Undervisningskonsulent

Jeg havnede hos Lifebalance via min kæreste, som var så betænksom at give mig en tid hos Marcus i fødselsdagsgave. Efter behandlingen var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg måtte have fat i et klippekort! Marcus er en ekstremt effektiv behandler. Samtidig er han jordnær, lyttende, engageret og tryg. Den kombination har været ret unik at opleve. Marcus balancerer altid samtale og fysisk behandling på fineste vis – lige efter, hvad der er behov for. Jeg kom med skuldersmerter, men har fået ryddet op i så meget andet også!

Tusind tak for alt du har givet mig med. Jeg tøver ikke et øjeblik med at anbefale dig vidt og bredt.

Kærlig hilsen Christina Liljeroth,
musikunderviser og indehaver af Yoga for Sangere”

Jeg startede hos Marcus da jeg i mange år har lidt af spændingshovedpine.

Efter bare 3 behandlinger, blev det til en sjældenhed at jeg oplevede spændingshovedpiner. Efter de første behandlinger, havde jeg følelsen af at mit hoved pludselig sad helt løst (ikke at det var tilfældet. Men der var langt bedre bevægelighed)

Derudover bliver jeg også langt mere afslappet og føler mig bedre tilpas i min krop, efter jeg har fået behandling.

Jeg oplever ofte at komme derhen inden behandling, og føle mig anspændt i kroppen, uden egentlig selv at forstå hvad der er galt.

Og efter behandling er jeg helt afslappet, og har det langt bedre med mig selv.

Jeg tog til USA i 6 måneders tid. Hvor spændingshovedpinen begyndte at komme lidt tilbage. (De har ikke Body SDS derovre) Men da jeg så startede hos Marcus igen da jeg kom hjem, blev det allerede reduceret efter en enkelt behandling.

Det jeg prøver at sige er: det virker! Og Marcus er super flink og fantastisk at snakke med både som person og på hele coaching delen.

Jeg går der jævnligt og det fortsætter jeg med. Jeg får det bedre af det, og det gør mig til et bedre og mere effektivt menneske, når jeg ikke går og har smerter og er anspændt hele tiden. ?

/Katrine Køhler”

Jeg søgte behandling for en skulderskade som jeg længe havde døjet med. Jeg havde før prøvet kiropraktor og også andre Body sds behandlere – men uden større succes. De første behandlinger fra Marcus var det meget effektfulde. Masser af psykiske spændinger og stress blev forløst og kroppen kom tilbage i balance. Det var en stærk og anderledes oplevelse, både på det fysiske og psykiske plan – og jeg havde slet ikke forventet at reagere så stærkt. Men effekten var stort velvære, lettere ved at trække vejret og mærke sig selv. Efter 3. gang forsvandt skuldersmerten på nærmest magisk vis!

Marcus er en body sds behandler, som er super kompetent, klar, nøgtern og indfølende på en behagelig måde. Og det gør at man tør slippe paraderne, så behandlingen for alvor kan få fat. – Så en stor anbefaling her fra!

Vh Henrik – TOPP AD / Grafisk design

Hjælp til at slå Danmarksrekorden 🙂

Jeg har altid haft en åben indstilling til forskellige behandlingsformer og haft den tilgang, at det handler om at finde det, der virker. I mange år har jeg gået til kiropraktor jævnligt.

Omkring april måned trænede jeg op til at slå Danmarks rekorden i 24 timers løb. Så jeg døjede med virkeligt spændte haser, baglår, lægge og lænd var så overbelastede, at jeg dårligt kunne sidde ned uden at få en sovende fornemmelse i hele bagpartiet. Jeg prøvede med lidt vacuumbehandling, som jeg før har haft gavn af og gik til min kiropraktor, som jeg plejer. Det blev da også lidt bedre, men gik langt fra væk. Jeg tror, jeg har ventet for længe, så det virkelig har fået lov at sætte sig i hele kroppen. Tænkte nemlig i første omgang, at det jo var meget naturligt, at haserne blev spændte, når man øgede træningsmængden forud for et 24-timersløb, og at det nok ville fortage sig igen. Men måske har jeg været en anelse skæv i ryggen/bækkenet efter sidste fødsel, og så har det forplantet sig til resten af kroppen. Da det var allerværst, havde jeg også ondt i begge knæ, lægge og den øvre ryg.

Da var det så, at min gode veninde Lisbeth tilfældigt spurgte, om jeg ville være forsøgsperson til noget undervisning i Totum kropsterapi inde hos Lifebalance. For at være helt ærlig, havde jeg ikke den store tiltro til det, men jeg tog grueligt fejl. Allerede efter første behandling havde lægge, baglår og ryg det meget bedre. Og nu efter alt i alt tre behandlinger er det kun det sædvanlige i lænden, der stadig driller. Behandlingerne hos Marcus er ikke kun dybdegående massage, stræk, knæk og øvelser, men også samtale og gode råd. Jeg føler mig altid helt vildt afslappet, fysisk som mentalt, når jeg er blevet behandlet. Det er, som om det hele letter – ikke mindst hvis jeg har været stresset.

Lykkes det mig at sætte danmarksrekord i næste weekend, så er jeg Marcus fra Lifebalance utroligt taknemmelig. Og jeg anbefaler behandlingen til alt og alle lige fra eliteidrætsudøvere over gravide til folk med fx piskesmæld. Er overbevist om, jeg kommer til at bruge det mange år frem i tiden..

Update d. 28/7-14 😉
Jeg slog Danmarksrekorden og løb 219 km på 24 timer!!!

Bedste hilsener

Anne Marie Geisler Andersen
Medlem af Borgerrepræsentation for Radikale Venstre, folketingskandidat og sundhedspolitisk rådgiver i Effector

At forestille sig at jeg som læge skulle gå til en alternativ behandler – var helt uden for mit verdensbillede.

Men nogen gange bringer livet ting, man ikke havde forestillet sig – og man kan komme så langt ud, at man er nødt til at åbne sig for andre muligheder….

Efter tilfældigt søgen på internettet havnede jeg hos Lifebalance og Marcus Thais Heller. Jeg kom med idelig migræne, smerter i ryg og nakke og et misbrug af migræne medicin og håndkøbs smertestillende medicin, og jeg var meget tæt på at blive sygemeldt fra mit arbejde.

Valget faldt på Lifebalance og Marcus fordi billederne på hjemmesiden udstrålede den ro – som jeg følte jeg havde et enormt behov for, og endvidere lovede effektiv og kontant behandling af rygsmerter og mulighed for samtale. Marcus fik mig lynhurtigt til at indse, at der var tale om stress symptomer, og fik mig også pejlet ind på hvad årsagen kunne være. Det blev til et langt behandlings- og coachingforløb, hvor mine rygsmerter og migræne forsvandt, og hvor jeg bl.a. på fineste vis blev guidet gennem en skilsmisse.

Det blev til en masse grinen – en masse tårer – og en hel del seriøs snak. Marcus er et fantastisk menneske, humoristisk, besidder selvironi, er særdeles direkte, og har samtidig en utrolig indfølingsevne og ægthed. Marcus kan fortælle en, at man er gået i ”selvsving”. Marcus giver et knus, når der er behov for det, og et ordentligt skub, når det er det der skal til. Endelig har Marcus har en utrolig fornemmelse for og erfaring med kropsterapi.

Som læge har jeg selvsagt ikke megen erfaring med alternativ behandling. Men min personlige oplevelse er, at der ikke er tale om en konkurrent til traditionel behandling, men snarer et tillæg (Engelsk: comlementary therapy) – eller ”fremme af sundhed” – i modsætning til/eller i tillæg til ”behandling af sygdom”. Det er således ikke et ”enten/eller” – men snarer et ”både/og”.

Marcus er bestemt ikke, hvad jeg havde forestillet mig ved en gængs alternativ behandler. Marcus læser vistnok ”Børsen” – og er vistnok inkarneret FCK-fan med sin faste gang på ”nedre C”

Lifebalance er et fantastisk sted – og koncept, og Marcus’ behandling og coaching er uovertruffen.

De kærligste hilsener fra Birgit, speciallæge i hjertesygdom.

Efter de behandlinger jeg har fået hos Marcus, Lifebalance kan jeg næsten ikke forstille mig et liv uden. I starten kom jeg bare af en ren fysisk grund. 3 snurrende fingrer. Efter første behandling var det løst. De efterfølgende behandlinger har løst op for en masse psykiske spændinger i min krop. De har været et utrolig værktøj til at mærke min krop, til at mærke at der er en forbindelse mellem mit hoved og min krop.

Jeg har fået body-sds behandlinger før men hos Marcus føler jeg at jeg bliver mødt der hvor jeg er. Han er så professionel at han kan mærke hvor langt han kan gå i dag. Jeg får lov til at være med i min egen proces.

Samtidig er samtalen sideløbende med hel fantastisk. Der er næsten altid et mantra eller en meditationsøvelse som kan støtte mig i min proces.

Behandlinger hos Marcus kan løse fysiske skavanker men derudover er behandlingerne en chance til at nå dybere ind i mig selv, finde mig selv. At blive hel. Jeg føler at jeg efter hver behandling slår lidt dybere rødder i jorden. Jeg føler jeg bliver stærkere og stærkere i min tro på mig selv, i min tillid til mig selv.

Maria Rathmann – Sygeplejerske

Jeg er en kvinde på 35 år der er uddannet idrætspædagog og havde arbejdet 8 år i vuggestue, da jeg fik problemer med ryggen. Jeg er tidligere elitesvømmer og har der for en stærk ryg.

Jeg havde smerter ved vejrtrækning, når jeg kikkede ned og ved løft. Jeg havde svært ved at dreje hovedet til siderne og tage armene op og ned, samt smertestråler ud i højrer arm. Jeg havde en føelse af, at hovedet blev presset frem og ned ,samt stærke smerter under højrer skulderblad.

Jeg kontaktede min læge. Han sagde at jeg havde mange spændinger i ryggen og formentlig en diskusprolaps. Jeg kom til på helev hospital, fik taget røgtgenbilleder, der viste, at jeg havde et lidt større svaj i de øverste led i rygsøjlen. Jeg blev sendt til kiroprakter, hvor jeg fik 25 behandlinger, som ikke hjalp, jeg fik saltvand indsprøjtninger og blokader, som heller ikke hjalp. Jeg var hos en speciellæge i reumatologi, som sagde efter en skanning, at jeg var hypermobil, jeg trængte til hvile og så skulle jeg tage pinex i en måned, samt at jeg skulle overveje at skifte job – det hjalp heller ikke.

Der var nu gået 7 måneder, jeg havde stadigvæk lige mange smerter trods sygemeldning på job og behandlinger.

Min læge mente nu at jeg havde et kronisk forsetleds syndrom mellem 3-4 ribben, under højre skulderblad, hvor der sad en nerve fast. Jeg prøvede to forskellige præparater for eppelipsi medicin, for at se om vi på den måde kunne bedøve nerven, og give mig lidt ro, men da dette medicin påvirkede mig voldsomt, måtte jeg stoppe, da det ikke var forsvarligt, at jeg var i denne tilstand.

Der var nu gået et år, jeg havde fået min fyreseddel fra mit job, jeg havde fået lovning på en revalidering af kommunen. Min læge meddelte at han ikke vidste hvad han skulle gøre, han havde ikke flere ideer til hvordan jeg kom af med mine smerter, men han var ikke i tvivl om mine smerter, da han kunne mærke knuden under mit skulderblad, hvilket de andre behandlere også havde kunnet.

Jeg havde der udover nævnte behandlinger prøvet en kran sakrat terapeut 4 gange, det hjalp på spændingerne, men smerterne i ryggen/skulderbladet var der stadigvæk. under hele for løbet havde jeg fået massage ca 2 gange om ugen .

Jeg var ved at miste modet på, at jeg kom af med mine smerter, da jeg fik anbefalet Marcus Thais Heller. Jeg gav det en chance og det er jeg glad for, for allerede efter en behandling, genoptog jeg mit job i fuld om fang, jeg har i alt fået 4 behandlinger og tager i dag ikke hensyn til min ryg. Jeg har malet vægge, været på camping i telt uden problemmer.

Jeg kan varmt anbefale marcus Thais Heller, for mig var han den, der gav mig livet tilbage, nu behøver jeg ikke kun at være tilskuer til livet, men kan deltage, og det er nu en hel del sjovere.

Venlig hilsen, Susan Gade Jensen

Da jeg første gang kom til dig var det fordi min krop var overbelastet. Din meget kvalificerede behandling har blandt andet resulteret i at min venstre arm, hvor jeg efter behandling for brystkræft har mistet 36 lymfeknuder, er blevet mere normal igen. Gennem flere år har jeg benyttet mig af lymfedrænage hos en fysiotereapeaut med speciale heri. Det har også været godt, men din behandling har alligevel givet andre resultater.

Jeg glæder mig til at komme igen.
Glade smil fra Alette

Jeg havde i et stykke tid gået omkring den varme grød for at finde en god Body-SDS terapeut. Grunden var at jeg i de senere år har døjet med min lænd.

I august var jeg så ved min første konsultation hos Marcus. Mit formål med besøget var at Marcus skulle få min lænd i orden.

Marcus startede med Body-SDS behandling, hvor han gik igennem hele min kroppen. Hold op hvor fandt jeg ud af jeg havde mange ømme steder, som jeg ikke helt var klar over. Til sidst var det ryggens tur til at få behandling. I forbindelse med en udånding gav det et knæk i den venstre side. Herefter kom der væltende en uforklarlig følelsen inde i kroppen, der startede nede fra lænden op bevægede sig op i hovedet, hvorefter jeg begyndte at hulke og græde det var ikke pga. af smerter, men mere en masse følelser og en fornemmelse af, at det var det, som skulle til for at få min lænd i orden. Efter et stykke tid var det den anden sides tur. Jeg tænkt at nu havde jeg helt styr på det, nu vidste jeg jo hvad der skulle ske og hvilken følelse der ville komme, men er skete det sammen. Jeg startede på at hulke og græde igen. Min kontrol var sluppet det her var jeg ikke selv helt herre over det var min krop der talte. Marcus beroligede mig og sagde at det var en helt normal reaktion på behandlingen. At det var gamle følelser der var kommet frem til overfladen. Det var meget underligt men befriende samtidig. Jeg havde mødt Marcus for første gang og så lå jeg stortudende på hans briks. Efterfølgende skulle jeg bruge et godt stykket tid til at sund mig.

Inden jeg forlod Marcus gjorde han mig opmærksom på, at jeg i den efterfølgende periode godt kunne ændre humør. Da jeg kom hjem følte jeg, at jeg gik ved siden af mig selv. Tankerne væltede rundt i hovedet på mig. Om natten havde jeg svært ved at finde ro i min krop jeg var øm over det hele. Men samtidig kunne jeg mærke at min lænd havde fået det meget bedre.

I løbet af ugen gik det op for mig, at der var en masse følelser gemt i min lænd jeg var meget omskiftelig i humøret. Følte at jeg blev hurtigere sur. Det gik lige pludselig op for mig at mine fysiske skavanker havde noget at gøre med de psykiske. Hvem skulle tro at gamle følelser om ikke at være god nok skulle have noget med lænden at gøre?

Efter 14 dage var jeg inden hos Marcus igen. Min lænd havde det stadigvæk rigtig godt jeg fik løbet og var slet ikke øm på samme måde som før. Min forventning inden jeg kom hen til Marcus var jeg lige skulle have arbejdet hele kroppen godt igennem og få løsnet det sidste op. Da jeg fik lagt mig på briksen og vi skulle i gang med behandlingen, fik Marcus lagt en hånd på min mave og så væltede følelserne bare op i mig. Jeg forsatte, hvor jeg slap sidst, jeg græd og følte mig fuldstændig håbløs, jeg var ked af jeg havde haft sådan et skiftende humør i de foregående 14 dage. Marcus er jo roligheden selv så han lod mig græde og fik mig snakket til ro og hjalp mig med at finde den indre ro og troen på mig selv. At jeg er god nok som jeg er. Og at det også er i orden at være sur, ked af det, glad mv.

Det er nu 2 mdr. siden jeg første gang mødt Marcus. Min lænd har det forsat fint jeg har flere gange løbet 12 km ude at jeg har haft problemer bagefter. Min tro på mig selv er det støt stigende. Jeg havde en oplevelse for et stykke tid siden, hvor jeg skulle holde et indlæg for nogle andre medarbejder, min forberedelse havde ikke været optimal. Normalt er jeg rystende nervøs indvending under indlægget, for første gang følte jeg mens jeg stod i det, at jeg havde en indre ro, at de bare kunne spørge løs jeg skulle nok klare det. Det var bare en festdag.

Det har været en hel fantastisk tid med masser af fest og glade tanker, men også mange nye og gamle følelser der lige pludselig skulle håndteres og sættes på plads.

Kærlig hilsen, Dorthe Valore

Marcus er en seriøs behandler, der tager patientens lidelser alvorligt uden at blive selvhøjtidelig. Det er for mig overordentligt væsentligt – og sjældent. Jeg opsøgte ham for at få hjælp til en hævet hånd, men er ved siden af hånden også blevet behandlet for en skæv, smertende ryg. Begge dele er ved at ordne sig, så jeg er en meget taknemmelig patient.

Marcus er også et meget morsomt og positivt menneske, der sender mig fra klinikken fuld af energi og mod på fremtiden.

Kærligst Birgit Sadolin

Efter flere forskellige ryglæger, kiropraktorer og alternative behandlere og tilnærmelsesvis lige så mange bud på, hvad der var galt med min ryg, havde jeg efterhånden opgivet håbet om at få mine smerter i lænden til at forsvinde, og særligt til at jeg kunne få nogle redskaber, så jeg aktivt kunne arbejde for færre smerter.

Derfor var jeg derfor relativt skeptisk, da jeg startede hos Markus, men efter at et par veninders anbefalinger, kastede jeg mig ud i det. Jeg kunne måske godt have forberedt mig lidt bedre på den første behandling ved at læse en smule på hjemmesiden om body self development, og jeg var derfor ikke forberedt på, hvor overvældet min krop ville blive af behandlingen. Jeg var derfor helt færdig og ret forvirret efter første behandling, hvor tårerne pludselig styrtede ned af kinderne, bare fordi jeg blev trykket lidt på maven. Men efterhånden som jeg er blev udstyret med fysiske øvelser og en større forståelse af, hvad der forsager og hjælper på mine smerter, føler jeg nu, jeg endelig har fundet den rette behandler.

Josefin, Studerende på RUC, 2011