KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Referencer Gravid massage

Referencer Gravid Massage

Dette er en mulighed for gennem andres oplevelser at læse mere om behandlingen:

Jeg begyndte at gå hos Marcus, da jeg var 7 1/2 måned henne i min graviditet. Jeg havde hidtil haft spændinger i kroppen og kunne kun gå korte ture. Jeg følte at graviditeten forhindrede mig i rigtig mange ting. Det var belastende for mit humør og fysiske velbefindende.

Efter blot én behandling var det helt anderledes. Jeg fik løst op de steder, som gav problemer, og hele kroppen fik samtidig et helt andet energiniveau, så jeg kunne være aktiv, som en ikke-gravid. Jeg genvandt også det gode humør og resultatet af Marcus’ behandlinger, var at den sidste del af min graviditet var klart den bedste del, hvor jeg nærmest følte mig som en ikke-gravid.

Super fantastisk og jeg kan kun anbefale det til alle.

Inger Marie Kirketerp Scavenius, cand.eocon.agroe

På trods af at min graviditet generelt har været ubesværet, har jeg, som de fleste andre, haft meget ondt i ryggen og kontaktede derfor Marcus angående en gravid massage. Mit primære problem var den øvre ryg, skuldre og nakke efter at have siddet meget ned under eksamenslæsning. Det gjorde ondt hver gang jeg trak vejret ind, især da min vejrtrækning i forvejen var hæmmet af den næsten 8 måneder store baby i maven.

Umiddelbart efter behandlingen var smerterne forsvundet og jeg kunne frit trække vejret igen, hvilket var en kæmpe lettelse. Udover velværen ved de forsvundne smerter, var jeg pludselig ikke længere så tynget af maven – jeg følte mig nærmest ikke gravid.

Jeg glæder mig allerede meget til efterfødselsmassagen!

Nanna Thofte

Tusind tak!

Det har været en hel fantastisk oplevelse at være til behandling hos dig. Du gjorde det til en rigtig god og tryg oplevelse at være til behandling hos dig. Man mærker med det samme din professionalisme og kan mærke at du ved præcis, hvordan du skal tage fat.
Jeg har det rigtig godt i min krop, kan trække vejret frit igen og smerterne i ryggen er væk.

Glæder mig til næste gang.

Mia Madsen

Kære Marcus

Meget effektfuld behandling du giver. Kan virkelig mærke forskellen i min krop (og humør). Føler mig ikke tynget og har næsten ingen væske i kroppen nu. Kan mærke større frihed “alle” steder.

Tak fra Charlotte

Blogger Maria Lyngsø Hougaard har været på briksen efter sin fødsels og her kan du læse om hendes oplevelse:
http://mor-skab.dk/tak-din-post-gravide-krop/