KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Uddannelse

Bliv behandler

I dag er det anerkendt at krop og psyke hænger sammen som en helhed og det er med det i fokus vi præsenterer en uddannelse, der giver dig en unik forståelse af menneskets kropslige intelligens.

Marcus har sammen med sine to kolleger Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen, startet Totum – Skolen for Kropsterapi. Her uddannes årligt 250 elever i et intenst 1 årligt forløb hvor eleverne  lærer at se, mærke og forstå kroppen på en ny måde.

Vil du lære essensen af kropsterapi?

På Totum uddannelsen lærer du dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Du lærer om aku og zonetryk, om triggerpunkter og sport/skadesbehandling. Du lærer, at åndedrættet er med til at skabe frihed i kroppen og at det psykiske og det fysiske hænger meget tæt sammen. Med andre ord lærer du om, hvordan tanker og følelser sætter sit aftryk i kroppen.

Denne uddannelse henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Uddannelsen begynder med basis, så alle kan være med, også selvom du ikke før har arbejdet med massage eller terapi. Uddannelsen er også oplagt som en overbygning, hvad enten at du i dag er massør/kropsbehandler og ønsker flere stærke arbejdsværktøjer og en større forståelse at psykens indvirkning på kroppen. eller hvis du allerede arbejder som coach, psykoterapeut, etc. og vil arbejde med og forstå det kropslige bedre.

Vi arbejder intensivt ved briksen, og du vil hurtigt kunne bruge din uddannelse i praksis.

Se totum.dk for yderligere information