Kropsterapi til sportsskader

Kropsterapi til sports- og motionsskader

Med kropsterapi kan du afhjælpe skader, der er opstået ved sports- og motionsaktiviteter. Der kan være forskellige grunde til, at du får sportsskader, og derfor tænker jeg helhedsorienteret, når jeg behandler din skade med Body SDS. Jeg ser kroppen og individet som en helhed og tilpasser min behandling herefter.

Som kropsterapeut arbejder jeg på hele kroppen for at optimere fri blodgennemstrømning og genfinde kroppens optimale bevægelser og balance, for jeg er af den overbevisning, at kroppen herefter er i stand til hele sig selv.

Læs mere om

Hvordan behandles sportsskaden?

Læs mere om

Find årsagen
bag skaden

Læs mere om

Kropsterapi til
sportsskader

Hvordan behandles sportsskaden?

 

Udgangspunktet for min behandling er din fortælling om sports- eller motionsskadens forløb. Herigennem vil jeg forsøge at finde årsagen til din skade og herefter benytte behandlingsmetoder som:

– Lettere frigørelse af led

– Dybdegående muskelafspænding

– Bindevævsmassage

– Akupressur

– Triggerpunktsbehandling

– Afspænding

Har du sportsskader, vi skal hjælpe med?

Find årsagen bag skaden

Det er vigtigt, at vi behandler årsagen til dine smerter og ikke kun symptombehandler det smertefulde område. I min klinik har en kropsterapeutisk behandling både en forbyggende og helbredende effekt på sports- og motionsskader.

Sport og motion er godt og sundt, men desværre kan det også føre til skader, når du træner eller dyrker sport. Du kan få overbelastningsskader, hvis du træner forkert eller for hårdt, men du kan også få forstuvninger eller fibersprængninger. Uanset skade eller gene er det vigtigt, at du tager hånd om den, når den opstår – og giver den en ordentlig behandling.

Behandler du kun symptomerne på din sportsskade, eksempelvis med smertestillende piller, risikerer du, at skaden kommer igen, allerede når du holder op med at tage pillerne eller på et senere tidspunkt.

Det er derfor væsentligt, at du giver din krop det rigtige genopbygningsforløb, så din krop får mulighed for at helbrede sig selv og komme sig helt over skaden. På den måde sikrer du dig en langvarig effekt, og at du uden problemer kan vende tilbage til din træning.

I min klinik har en kropsterapeutisk behandling både en forbyggende og helbredende effekt på sports- og motionsskader.

Kropsterapi til sportsskader

Kropsterapi skaber ro og balance i din krop og fremmer dens egne helingsprocesser. Du lærer desuden din krop bedre at kende og får en indsigt og viden, som du kan tage med dig videre, så du fremover føler dig mere sikker, når du dyrker sport og motion.

Min kropsterapi er baseret på fagvidenskabelig indsigt i behandlingens gavnlige effekter. Jeg har tilegnet mig en bred viden om sammenhængen mellem krop og sind, hvorfor en behandling hos mig også er en indføring i dit systems opbygning og dets funktioner. Her får du både en mærkbar behandling af krop og sind og ny viden om deres forbindelse og potentiale baseret på min mangeårige erfaring som kropsterapeutisk behandler.

Praktisk information og priser