KROPSTERAPI I KØBENHAVN

Om Marcus

Min Profil

Mit navn er Marcus Heller, og jeg er 48 år. Jeg blev uddannet terapeut hos Body sds i København i 2006, og kost- og ernæringsvejleder hos Institut For Optimal Ernæring i 2008. Jeg har siden 2004 haft egen klinik i København, hvor jeg har lavet mere end 18.000 behandlinger af klienter og undervist i 15 år i kropsterapien.
Som behandler kigger jeg på kroppen som en helhed, og jeg har mange års erfaring med at behandle både fysiske og psykisk relaterede problemer.

Siden min uddannelse hos Body sds underviste jeg elever på ManuVisions 2. årige behandleruddannelse i København og Århus i flere år – både i behandling og træning inden jeg startede min egen uddannelse Totum.

Totum – Skolen for kropsterapi  grundlage jeg i 2012 sammen med 2 kollegaer. Det er en kropsterapeutisk skole, hvor eleverne modtager 1 års intensivt uddannelsesforløb efter mesterlære princippet i kropsterapi.
Efter at have stået i spidsen for Totum i 10 år og uddannet mange dygtige kropsterapeuter, har jeg valgt i 2022 at starte Kropsterapeutisk Institut, hvor jeg laver Overbygningsuddannelse og kurser til kropsterapeuter og andre faggrupper.

Hvis du ikke skulle finde en ledig tid der passer dig hos mig anbefaler jeg min kollega Karina Højgaard – www.karinahojgaard.dk

Det skrev og sagde andre om mig

Både aviser og magasiner har skrevet om mig og mine behandlinger, bl.a. Berlingske Tidende, Nyhedsavisen, Hendes verden og Psykologi. Læs artiklerne ved at klikke på nedenstående links (Bemærk! Åbner i nyt vindue).

Krop og psyke sammenhæng” i Magasinet Q
”Krop og sind – to sider af samme sag” – Berlingske
“Manden med røntgen fingrene” – Hendes Verden
“Plads til at være i kroppen” – Psykologi
“Massage som terapi” – Nyhedsavisen